Professionel opsætning af væv

Din Gode Maler tilbyder opsætning af væv for blandt andet boligforeninger, private, kommuner og virksomheder. Jeg kan også tilbyde at udføre spartelarbejde i forbindelse med opsætningen af væv, ligesom vi kan udføre malerarbejde. Alternativt kan jeg også reparere væv. Jeg kører gerne ud til kunder i blandt andet Assens, Odense og Fredericia, men også mange andre steder.

Jeg har den fornødne erfaring til opsætning af væv

​Malermester Anita Krüger har omkring 20 års erfaring med alle former for malerarbejde og tapetsering, herunder opsætning af væv. Det er din sikkerhed for, at din opgave udføres med den nødvendige viden og erfaring, således at arbejdet bliver korrekt udført.

Det kan ske, at dine vægge har større skader, der umuliggør et pænt og holdbart resultat, hvorfor det kan være nødvendig med en reparation af selve væggene eller med opsætning af gipsplader. Her benytter jeg en række dygtige samarbejdspartnere, da mine hovedkompetence er at spartle, tapetsere og male.

Kontakt mig for grundig rådgivning og et uforpligtende tilbud på din opsætning af væv

​Jeg lægger vægt på at rådgive og vejlede mine kunder ud fra deres ønsker, behov og budget. Dette er for at sikre, at kunderne får en god service og en korrekt håndtering af arbejdet, således at min vævopsætning kan holde i mange år

Du er velkommen til at ringe til mig på telefon 20 16 21 87, men du kan også sende en e-mail til kontor@dingodemaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opsætning af væv samt eventuel maling af vægge og/eller loft.​​

Kvalitet i service og produkter

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og jeg ser meget frem til at hjælpe dig med opsætning af væv!

Interesseret I et uforpligtende og gratis tilbud ​på dit malerarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Malermester med over 20 års erfaring

Grundighed og høj præcision

Altid professionel rådgivning

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du et maleprojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?
​​​- Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

 Adresse: Sortebrovej 18, ​​5690 Tommerup​ 

Email: kontor@dingodemaler.dk