Info &  kontakt

​📱 20 16 21 87 | ✉ kontor@dingodemaler.dk

Spartel arbejde af beton- og gipsvægge

Malermester Anita Krüger fra Din Gode Maler har omkring 20 års erfaring med alle former for malerarbejde, herunder spartel arbejde og tapetsering. Din Gode Maler udfører for alle typer af kunder som blandt andet boligforeninger, private og kommuner, og vi kommer i for eksempel Assens, Odense og Fredericia.

Det er vigtigt med et korrekt udført spartel arbejde

Kvalitetsen af spartel arbejdet er vigtigt, når der skal tapetseres, og males, og derfor udfører vi altid vores arbejde grundigt. Dertil kommer, at vi vægter personlig kontakt og dybdegående rådgivning højt, ligesom vi selvfølgelig er meget punktlige.

Vi kan med andre ord tilbyde alle former for forberedelse til tapetsering som blandt andet fuldspartling, men såfremt der er brug for reparation af dine vægge, herunder opsætning af gips, har vi en række gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe, før vi begynder på vores spartel arbejde.

Vi tilbyder tapet- og malerarbejde efter spartel arbejde

​I forbindelse med spartel arbejde kan vi tilbyde at ordne den efterfølgende tapetsering og det eventuelle malerarbejde, men du kan naturligvis vælge at male selv, hvis du ønsker det. Når vi maler, bruger vi produkter fra Beckers og Flügger, som begge er svanemærkede. Derved kan vi være sikre på et godt resultat, der kan holde i mange år frem i tiden.

Hvis du er interesseret i at høre mere og modtage et uforpligtende tilbud, kan du ringe til Din Gode Maler på telefon 20 16 21 87, men du kan også skrive til kontor@dingodemaler.dk, for at få et uforpligtende tilbud.​


“Kvalitet i service og produkter”

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og jeg ser meget frem til at høre om dit næste projekt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tapetsering​​

Spartel

arbejde​

Lofter

og vægge

Opsætning

af væv​

​​Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

​Sortebrovej 18

​​5690 Tommerup

​​Telefon: 20 16 21 87

E-mail: kontor@dingodemaler.dk

​​Find Din Gode Maler

Din Gode Maler
Sortebrovej 18
5690 Tommerup