Maling af døre og vinduer samt tilhørende karme

Istandsættelse og vedligeholdelse af dine døre og vinduer

Trænger dine vinduer eller døre til at blive malet, og kunne du tænke dig at få et flot og professionelt resultat? Maling af døre såvel som maling af vinduer kræver stor ekspertise og erfaring samt ikke mindst viden om den rette teknik og maling. Ellers kan det tydeligt ses på resultatet. Derfor kan det godt betale sig at lade en professionel udføre arbejdet. Jeg hjælper dig gerne med både maling af vinduer og maling af døre til fornuftige priser. Det kan for eksempel være i Odense, Assens, Fredericia eller et andet sted i nærheden. Her arbejder jeg både for privatpersoner og erhvervskunder, som ønsker at få professionel hjælp til vedligeholdelse og istandsættelse af vinduer og døre. 

Jeg har mere end 20 års erfaring med maling af vinduer og døre

Når du vælger at lade mig male dine døre og vinduer, så kan du være sikker på, at du får et professionelt resultat i en høj kvalitet. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for mit fag, og jeg har derfor gennem årene malet mange vinduer og døre for mine kunder.

Inden jeg går i gang med arbejdet, så sørger jeg altid for at vejlede dig grundigt ud fra dine ønsker, behov og ikke mindst dit budget. På den måde kan vi sammen finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop dig.

Se nogle af de maleropgaver vi ellers udfører.

Før​

Efter

Interesseret I et uforpligtende og gratis tilbud ​på dit malerarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Malermester med over 20 års erfaring

Grundighed og høj præcision

Altid professionel rådgivning

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig male dine indvendige og udvendige vinduer og døre

Jeg tilbyder både indvendig og udvendig maling af vinduer og døre. Det kan for eksempel være, hvis de trænger til en ny gang maling, eller hvis du kunne tænke dig at skifte farven på dem. Indvendigt er årsagen til maling af vinduer og døre typisk kosmetisk, hvorimod malerarbejdet udvendigt spiller en stor rolle i forhold til vedligeholdelsen. Dine vinduer udsættes nemlig for store mængder slid fra vind og vejr hele året rundt.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om maling af døre og vinduer

Du er velkommen til at ringe til mig for at få en uforpligtende snak med mig omkring dine muligheder og ønsker. Jeg udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på opgaven.

Kontakt mig

​Har du et maleprojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?
​​​- Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

 Adresse: Sortebrovej 18, ​​5690 Tommerup​ 

Email: kontor@dingodemaler.dk