Info &  kontakt

​📱 20 16 21 87 | ✉ kontor@dingodemaler.dk

Maling af loft og vægge

Malermester Anita Krüger fra Din Gode Maler har omkring 20 års erfaring med maling af loft og vægge, herunder spartling og tapetsering. Jeg udfører maleropgaver for alle typer af kunder, herunder blandt andet boligforeninger, private og kommuner; og jeg kommer gerne i for eksempel Assens, Odense og Fredericia.

Det er vigtigt at du er tryg ved maling af loft og vægge

​Det vigtigste for mig er, at du føler dig tryg, når jeg skal udføre maling af lofter og vægge. Hvert projekt er unikt, og derfor lytter jeg godt efter, således jeg kan give en god vejledning, der passer præcis til dine ønsker og behov samt dit budget. Derved kan jeg sikre, at du får leveret et godt håndværk, som vil holde i mange år frem i tiden.

Jeg benytter Beckers og Flügger

​Jeg bruger naturligvis gode malerprodukter fra Beckers og Flügger, som begge er svanemærkede, når jeg skal udføre maling af loft, vægge eller andre former for malerarbejde.

Jeg kan også tilbyde at varetage spartling af dine beton- eller gipsvægge, ligesom jeg kan tapetsere med for eksempel savsmuldstapet. 

Jeg kan endvidere trække på en række samarbejdspartnere, hvis der skal udføres reparation af vægge og lofter, efter hvis der skal opsættes gips. ​Jeg kan udføre maling af loft og vægge af enhver type, herunder for eksempel trælofter, gipslofter, betonvægge og gipsplader. 

Har du behov for at få udført professionelt malarbejde, kan du ringe til Din Gode Maler på telefon 20 16 21 87 eller du kan sende en e-mail til kontor@dingodemaler.dk. Derpå kan jeg fremsende et uforpligtende tilbud.

“Kvalitet i service og produkter”

Du er altid velkommen til at kontakte mig - jeg ser meget frem til at høre om dit næste projekt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tapetsering​​

Spartel

arbejde​

Lofter

og vægge

Opsætning

af væv​

​​Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

​Sortebrovej 18

​​5690 Tommerup

​​Telefon: 20 16 21 87

E-mail: kontor@dingodemaler.dk

​​Find Din Gode Maler

Din Gode Maler
Sortebrovej 18
5690 Tommerup