Maling af vægge og loft med svanemærket maling

Malermester Anita Krüger fra Din Gode Maler har omkring 20 års erfaring med maling af loft og vægge, herunder spartelarbejde og tapetsering. Jeg udfører maleropgaver for alle typer af kunder, herunder blandt andet boligforeninger, private og kommuner; og jeg kommer gerne i for eksempel Assens, Odense og Fredericia.

Det er vigtigt, at du er tryg ved maling af vægge og loft

Det vigtigste for mig er, at du føler dig tryg, når jeg skal udføre maling af vægge og lofter. Hvert projekt er unikt, og derfor lytter jeg godt efter, således at jeg kan give en god vejledning, der passer præcis til dine ønsker og behov samt dit budget. Derved kan jeg sikre, at du får leveret et godt håndværk, som vil holde i mange år frem i tiden.

Jeg benytter maling fra Flügger

Jeg bruger naturligvis gode malerprodukter fra Flügger, som er svanemærkede, når jeg skal udføre maling af loft, vægge eller andre former for malerarbejde. Jeg kan også tilbyde at varetage spartling af dine beton- eller gipsvægge, ligesom jeg kan tapetsere med for eksempel savsmuldstapet.

Jeg kan endvidere trække på en række samarbejds-partnere, hvis der skal udføres reparation af vægge og lofter, efter hvis der skal opsættes gips. ​Jeg kan udføre maling af loft og vægge af enhver type, herunder for eksempel trælofter, gipslofter, betonvægge og gipsplader.

Jeg tilbyder også ludbehandling af vægge og lofter

Ikke alene maler jeg dine lofter og vægge, jeg tilbyder også ludbehandling af dem. Ludbehandling er en udbredt metode til at give trælofter og vægge et lysere og mere naturligt look. Denne metode er specielt anvendelig for mørke træsorter, men kan også bruges til at genopfriske ældre træ, som har mistet sin glans over tid.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på maling af loft eller vægge

Har du behov for at få udført professionelt malerarbejde, og kunne du tænke dig en pris på din opgave, kan du ringe til mit malerfirma på telefon 20 16 21 87 eller du kan sende en e-mail til kontor@dingodemaler.dk. Derpå kan jeg fremsende et uforpligtende tilbud. Jeg giver altid en god pris på maling af vægge eller andet.

“Kvalitet i service og produkter”

Du er altid velkommen til at kontakte mig - jeg ser meget frem til at hjælpe dig med maling af loft og vægge! Du kan stole på at din maling af vægge er i trygge hænder her.

Interesseret I et uforpligtende og gratis tilbud ​på dit malerarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Malermester med over 20 års erfaring

Grundighed og høj præcision

Altid professionel rådgivning

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du et maleprojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?
​​​- Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

 Adresse: Sortebrovej 18, ​​5690 Tommerup​ 

Email: kontor@dingodemaler.dk