Tapetsering af malermester i Assens, Odense og Fredericia

Din Gode Maler udfører tapetsering, men også forudgående spartelarbejde og efterfølgende malerarbejde. Opsætning af tapet kan ske oven på malede vægge eller gammelt tapet, men kan også ske, efter det gamle tapet er fjernet. Jeg har omkring 20 års erfaring med tapetserings- og malerarbejde.

Jeg tilbyder tapetsering med alle former for tapet, filt og væv

​Jeg udfører tapetsering for alle typer af kunder som for eksempel boligforeninger, private, kommuner osv. Jeg tapetserer i blandt andet i Assens, Odense og Fredericia, men også mange andre steder. Der er mange muligheder ved tapetsering. Det kan for eksempel være traditionelt tapet med mønstre og farver, men det kan også være savsmuldstapet, der efterfølgende skal males. Jeg kan endvidere tilbyde at tapetsere med Rotex, flisetapet, filt og væv samt mange andre typer, herunder fototapet.

Jeg sikrer en korrekt håndtering af enhver tapetsering

​Grundlæggende er jeg en traditionel malermester, der også tilbyder tapetsering, men jeg har en række gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe, hvis der skal udføres reparation, før der skal tapetseres.

Jeg lægger samtidig vægt på, at rådgive og vejlede ud fra dine ønsker, behov og budget. Derved kan jeg sikre, at mine kunder får en rigtig god service og en korrekt håndtering af deres tapetsering, således tapetet kan holde i mange år.​

Indhent en god pris på tapetsering her

Du er velkommen til at kontakte Din Gode Maler på telefon 20 16 21 87 eller på kontor@dingodemaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tapetsering og eventuelt spartel- og malerarbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og jeg ser meget frem til at høre om dit næste projekt!

Interesseret I et uforpligtende og gratis tilbud ​på dit malerarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Malermester med over 20 års erfaring

Grundighed og høj præcision

Altid professionel rådgivning

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du et maleprojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?
​​​- Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

 Adresse: Sortebrovej 18, ​​5690 Tommerup​ 

Email: kontor@dingodemaler.dk