Maling af facade der giver beskyttelse og et nyt look

Udvendigt malerarbejde for private og erhverv

Trænger facaden på dit hus til en kærlig hånd? En ny maling af facade kan ikke kun forberede førstehåndsindtrykket, som forbipasserende, gæster, kunder og lignende får af din bygning. Malerarbejdet er også med til at sikre den mest optimale beskyttelse af husets facade mod både vind og vejr.

Hvis du har brug for professionel hjælp til udvendig maling af facade på din bygning, så står jeg klar til at udføre arbejdet. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for blandt andet maling af facade og andre former for indvendigt og udvendigt malerarbejde.

Jeg arbejder til fordelagtige priser for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Jeg holder selv til i Tommerup, hvorfra jeg ofte kører ud til opgaver for mine kunder i Odense, Fredericia, Assens og omegn.

Kombiner din facademaling med maling af vinduer

Du kan med fordel vælge at kombinere din facademaling med maling af vinduer. På den måde kan du give hele din bygning et nyt udseende udvendigt, og samtidig kan du sikre, at vinduer og facaden får den mest optimale beskyttelse og vedligeholdelse.

Jeg tilbyder en bred palette af maleropgaver, og jeg kan naturligvis også hjælpe dig med alt ovenstående malerarbejde. Med min hjælp kan du med andre ord få en samlet løsning, når huset trænger til et nyt look udvendigt. 

Interesseret I et uforpligtende og gratis tilbud ​på dit malerarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Malermester med over 20 års erfaring

Grundighed og høj præcision

Altid professionel rådgivning

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg hjælper også gerne med det indvendige malerarbejde

Jeg tilbyder ikke kun min hjælp i forbindelse med det udvendige malerarbejde. Jeg har også stor erfaring med indvendig maling af hus, lejlighed og andre bygninger, hvor jeg både kan hjælpe med spartelarbejde, malerarbejde, opsætning af tapet samt maling af indvendige vinduer og døre. 

Kontakt mig for kyndig vejledning eller et tilbud på maling af facade

Uanset hvilken opgave jeg skal hjælpe dig med, så står jeg altid til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning ud fra dine individuelle ønsker og behov samt dit budget. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak eller indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på maling af facade eller andet malerarbejde. 

​Har du et maleprojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?
​​​- Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

 Adresse: Sortebrovej 18, ​​5690 Tommerup​ 

Email: kontor@dingodemaler.dk