Spartling af vægge, gipsloft og andet spartelarbejde udføres

Skal du have spartlet dine vægge eller lofter?

Hvis du skal have udført professionelt spartelarbejde, så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg er malermester Anita Krüger, og jeg driver malerfirmaet Din Gode Maler. Jeg har omkring 20 års erfaring med alle former for malerarbejde, herunder tapetsering og spartling af gipsloft, vægge og lignende.

Jeg arbejder for alle typer af kunder som blandt andet boligforeninger, private og kommuner, og jeg kører for eksempel gerne ud til opgaver i både Assens, Odense og Fredericia.

Det er vigtigt med et korrekt udført spartelarbejde

Kvaliteten af spartelarbejdet er vigtigt, når der skal tapetseres og males, og derfor udfører jeg altid mit arbejde grundigt. Dertil kommer, at jeg vægter personlig kontakt og dybdegående rådgivning højt, ligesom jeg selvfølgelig er meget punktlig.

Jeg kan med andre ord tilbyde alle former for forberedelse til tapetsering, som blandt andet fuldspartling, men såfremt der er brug for reparation af dine vægge, herunder opsætning af gips, har jeg en række gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe, før jeg begynder på mit arbejde med spartling af vægge, spartling af gipsloft eller lignende.

Interesseret I et uforpligtende og gratis tilbud ​på dit malerarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Malermester med over 20 års erfaring

Grundighed og høj præcision

Altid professionel rådgivning

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg tilbyder maling og tapetopsætning efter spartling

​I forbindelse med spartelarbejde kan jeg tilbyde at ordne den efterfølgende tapetsering og det eventuelle malerarbejde, men du kan naturligvis vælge at male selv, hvis du ønsker det. Når jeg maler, bruger jeg produkter fra Beckers og Flügger, som begge er svanemærkede. Derved kan du være sikker på at få et godt resultat, der kan holde i mange år frem i tiden.

Indhent et uforpligtende tilbud på spartling af gipsloft eller vægge

Hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis du ønsker en pris på dit spartelarbejde, kan du ringe til mit malerfirma på telefon 20 16 21 87, men du kan også skrive til e-mail kontor@dingodemaler.dk. ​Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på alt lige fra spartling af vægge til spartling af gipsloft.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og jeg ser meget frem til at høre om dit projekt vedrørende spartelarbejde!

Kontakt mig

​Har du et maleprojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?
​​​- Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

 Adresse: Sortebrovej 18, ​​5690 Tommerup​ 

Email: kontor@dingodemaler.dk