Fuldspartling og andet spartelarbejde

Malermester Anita Krüger fra Din Gode Maler har omkring 20 års erfaring med alle former for malerarbejde, herunder tapetsering og spartelarbejde. Din Gode Maler arbejder for alle typer af kunder som blandt andet boligforeninger, private og kommuner, og vi kommer i for eksempel Assens, Odense og Fredericia.

Det er vigtigt med et korrekt udført spartelarbejde

Kvaliteten af spartelarbejdet er vigtigt, når der skal tapetseres og males, og derfor udfører jeg altid mit arbejde grundigt. Dertil kommer, at jeg vægter personlig kontakt og dybdegående rådgivning højt, ligesom jeg selvfølgelig er meget punktlig.

Jeg kan med andre ord tilbyde alle former for forberedelse til tapetsering som blandt andet fuldspartling, men såfremt der er brug for reparation af dine vægge, herunder opsætning af gips, har jeg en række gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe, før jeg begynder på mit spartelarbejde.

Jeg tilbyder maling og tapetsering efter spartling

​I forbindelse med spartelarbejde kan jeg tilbyde at ordne den efterfølgende tapetsering og det eventuelle malerarbejde, men du kan naturligvis vælge at male selv, hvis du ønsker det. Når jeg maler, bruger jeg produkter fra Beckers og Flügger, som begge er svanemærkede. Derved kan du være sikker på at få et godt resultat, der kan holde i mange år frem i tiden.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis du ønsker en pris på dit spartelarbejde, kan du ringe til mit malerfirma på telefon 20 16 21 87, men du kan også skrive til e-mail kontor@dingodemaler.dk. ​Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​


“Kvalitet i service og produkter”

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og jeg ser meget frem til at høre om dit projekt vedrørende spartelarbejde!

​​INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE OG GRATIS TILBUD PÅ DIT SPARTELARBEJDE?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

​Sortebrovej 18

​​5690 Tommerup

​​Telefon: 20 16 21 87

E-mail: kontor@dingodemaler.dk