Info &  kontakt

​📱 20 16 21 87 | ✉ kontor@dingodemaler.dk

Opsætning af væv

Din Gode Maler tilbyder at opsætte væv for blandt andet boligforeninger, private, kommuner og virksomheder. Vi kan også tilbyde at udføre spartelarbejde i forbindelse med opsætningen af væv, ligesom vi kan udføre malerarbejde. Alternativt kan vi tilbyde at reparere væv. Vi kommer gerne i blandt andet Assens, Odense og Fredericia, men også mange andre steder.

Vi har den fornødne erfaring til opsætning af væv

​Malermester Anita Krüger har omkring 20 års erfaring med alle former for malerarbejde og tapetsering, herunder vævopsætning. Det er din sikkerhed for, at opsætningen af vævet sker med den nødvendige viden og erfaring, således arbejdet bliver korrekt udført.

Det kan ske, at væggene har større skader, der umuliggør et pænt og holdbart resultat, hvorfor det kan være nødvendig med en reparation af selve væggene eller med opsætning af gipsplader. Her benytter vi en række dygtige samarbejdspartnere, da vores hovedkompetence er at spartle, tapetsere og male.

Ved opsætning af væv giver vi grundig rådgivning

​Vi lægger vægt på, at vi skal rådgive og vejlede vores kunder ud fra deres ønsker, behov og budget. Derved sikrer vi, at kunderne får en god service og en korrekt håndtering af arbejdet, således vores vævopsætning kan holde i mange år.

Du er velkommen til at ringe til Din Gode Maler på telefon 20 16 21 87, men du kan også sende en e-mail til kontor@dingodemaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud samt eventuel maling af væggene.​

“Kvalitet i service og produkter”

Du er altid velkommen til at kontakte mig, og jeg ser meget frem til at høre om dit næste projekt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tapetsering​​

Spartel

arbejde​

Lofter

og vægge

Opsætning

af væv​

​​Din Gode Maler v/Anita Krüger

CVR: 35742832

​Sortebrovej 18

​​5690 Tommerup

​​Telefon: 20 16 21 87

E-mail: kontor@dingodemaler.dk

​​Find Din Gode Maler

Din Gode Maler
Sortebrovej 18
5690 Tommerup